Miten luon oman kirjahyllyn?

Kirjan infosivulta: valitse "Lisää kirjahyllyyn”. Valitse sitten ”Uusi kirjahylly” näyttöön ilmestyneen ruudun alalaidasta. Anna kirjahyllylle nimi ja symboli, ja valitse sitten "Tallenna". Voit myös aloittaa valitsemalla "Valitse kirjat" aloitussivulta, teemahyllynäkymästä tai hakunäkymästä. Valitse ensin kirjat, jotka tahdot lisätä kirjahyllyyn, ja sitten "Lisää kirjahyllyyn", anna kirjahyllylle nimi ja valitse symboli.