Täytin lomakkeen Lukulumon kokeilukaudesta. Miten kirjaudun sisään ja valitsen salasanani?

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen on lähtenyt automaattinen sähköposti, jonka avulla pääset valitsemaan salasanasi. Välillä viestit menevät suoraan roskapostikansioon. Joissain harvoissa tapauksissa on myös niin, että sähköpostin omat tietoturva-asetukset blokkaavat viestin. Jollet löydä sähköpostia, toimi näin:

1.   Lataa Lukulumo tabletillesi tai puhelimellesi AppStoresta tai Google Play Kaupasta.

2.   Avaa sovellus.

3.   Tulet kirjautumissivulle. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, ja voit noutaa salasanan "Unohditko salasanasi?" -linkin kautta. Tällöin sähköpostiosoitteeseesi lähetetään viesti, jonka kautta voit valita uuden salasanan.  Mikäli et vieläkään saa sähköpostia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.