Hva er forskjellen på delt versus individuell foresattekonto i Home Access?

Dere kan velge mellom to ulike kontotyper for foresatte, delt konto eller individuell konto. Hvis dere velger delt konto, logger alle foresatte inn med samme påloggingsinformasjon. Fordelen er at dette er enkelt å administrere, ulempen er at de ikke kan lage sine egne bokhyller og profiler. Passordet kan bare endres av personalet.

Delt konto – Enkleste alternativ:

Opprett en delt konto som alle foresatte får tilgang til. Dette gir tilgang til alle bøker, men man får kun tilgang til en felles gjesteprofil, og kan ikke opprette egne profiler eller bokhyller. Passordet kan kun endres av personalet.

Individuelle kontoer – Beste og sikreste alternativ:

Gi hver foresatt en individuell konto og passord. – Her kan foresatte logge inn og skape inntil tre forskjellige profiler, lage egne bokhyller, laste ned bøker for å lese og lytte til de uten internett, lage liste med favorittbøker, og endre innstillinger for barnemodus (hvilke språk og funksjoner barna skal ha tilgang til dersom de bruker appen på egen hånd).