Hvordan lager jeg en egen bokhylle?

Du kan enkelt opprette en bokhylle, enten ved å:

Å åpne bokinfo om en bok, og trykke på "+"-ikonet for å legge til boken i en bokhylle. Klikk deretter på "+ Ny bokhylle" og skriv inn valgfritt navn på din nye bokhylle, eller legg boken til en eksisterende bokhylle hvis du har en fra før.

Du kan også legge flere bøker inn i en bokhylle samtidig. Fremgangsmåten varierer litt mellom appen og webversjonen. Felles er at du kan markere flere bøker samtidig i en bokhylle, språkhylle, kategori eller søkeresultat:

I appen gjør du dette ved å trykke på "Velg bøker", og deretter markere ønskede bøker og trykk så "+ Legg til i bokhyllen", deretter "+ Ny bokhylle" eller legg boken til en eksisterende bokhylle.

I webversjonen gjør du dette ved å trykke på hver enkelt bok (på selve bokomslaget, ikke på avspillings- eller bokinfo-knappen), og du vil se hvor mange bøker du har markert og kan så trykke "+ Legg til i bokhyllen". Følg så de videre instruksjonene som over.