Hvordan logger jeg inn?

Vennligst merk: Du må ha mottatt påloggingsinformasjon for å logge deg på. Har du ikke fått påloggingsinformasjon, kan det hende at kontoen din ikke er aktivert, eller at kontodetaljene har havnet i søppelfilteret i epostklienten din.

Når du har lastet ned Polylino-appen fra AppStore eller Google Play, vil du komme til en innloggingsside. Velg "Logg inn", og fyll inn brukerdataene du har fått tilsendt på epost.

Hvis du heller vil bruke webversjonen, trenger du ikke å installere appen. Webversjonen finner du på https://app.polylino.no/. Bruker dere en Single Sign On-tjeneste, som for eksempel Feide, klikker du på ikonet til respektive tjeneste for å logge deg inn.