Hvordan oppretter vi en delt Home Access konto til foresatte?

Velg “Administrer brukere” i hamburgermenyen, og deretter arkfanen “Foresatte” for å legge til nye foresatte. Trykk så på på knappen “+Opprett konto for foresatte” oppe til høyre på siden. Under “Tillatelser” velger du at de foresatte skal dele en konto. Merk at det ikke er barna som skal ha egne kontoer, kun foreldrene! Avslutt med å trykke på knappen “Opprett konto for foresatte” nederst på siden.

Hvis du vil opprette en delt Home Access-konto, trenger du:
En e-postadresse
Et brukernavn (f.eks. "Revehiethjemme", brukernavn kan ikke inneholde æ, ø, å, ä eller ö)
Et valgt passord på minst åtte tegn

Dere må selv formidle brukernavn og passord til de foresatte. Heng gjerne opp en plakat med foresatteinnloggingen i barnehagen, eller send den som ranselpost eller e-post til de foresatte. NB! Ikke del påloggingsinformasjon på åpne nettsider eller i sosiale medier.

Vi anbefaler å gå gjennom brukertilgangene jevnlig, og spesielt ved inn- og utmelding av barn i barnehagen. For delt foresattkonto er det viktig at dere endrer passordet minst én gang i halvåret.

polylino-home-access-login-poster.pdf
972.6 KB