Hvordan opprette individuelle Home Access kontoer til foresatte?

Velg “Administrer brukere” i hamburgermenyen, og deretter arkfanen “Foresatte” for å legge til nye foresatte.

Trykk så på på knappen “+Opprett konto for foresatte” oppe til høyre på siden.

Under “Tillatelser” velger at de skal ha hver sine individuelle kontoer. Merk at det ikke er barna som skal ha egne kontoer, kun foreldrene!

Avslutt med å trykke på knappen “Opprett konto for foresatte” nederst på siden.

Det som kreves for å opprette individuelle Home Access-kontoer, er:

• Foresattes for- og etternavn

• Foresattes e-postadresse

• Et brukernavn (brukernavn kan ikke inneholde æ, ø, å, ä eller ö. Brukernavnet kan med fordel være det samme som foresattes e-postadresse)

• De foresatte vil motta en e-post fra oss med påloggingsinformasjon.

Vi anbefaler å gå gjennom brukertilgangene jevnlig, og spesielt ved inn- og utmelding av barn i barnehagen.