Jeg blir sendt tilbake til påloggingssiden hele tiden når jeg logger inn, hvorfor skjer dette?

Dette skjer av og til hvis enheten din har feil dato og tidssone. Sjekk om det kan være årsaken på din enhet:

På en iOS-enhet: Velg Innstillinger > Generelt > Dato og tid. Her kan slå på følgende valg: Still inn automatisk.

På en Android-enhet: Velg Innstillinger, og trykk på Hjemmetidssone, eller trykk på Endre dato og klokkeslett og så Angi tidssonen automatisk.

Windows: Hvis du vil angi klokkeslettet og tidssonen i Windows 10, kan du gå til Start > Innstillinger > Tid og språk > Dato og klokkeslett. Du kan velge dato, klokkeslett og tidssone manuelt eller automatisk.