Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi setter stor pris på å få tilbakemelding fra våre brukere, og vi ønsker å gjøre våre produkter så bra som mulig. Hvis du har forslag til forbedringer, endringer eller nyutvikling, vil vi gjerne høre fra deg. Er det funksjonalitet, innhold, bøker eller språk du savner, eller har du ideer til hvordan vi kan gjøre produktet bedre? Vi tar gjerne imot dine innspill!

Du kan fylle ut tilbakemeldingsskjemaet vårt ved å klikke på denne linken. Takk for at du hjelper oss med å forbedre vårt produkt!

Vær oppmerksom på at dette skjemaet er anonymt og ikke vil bli besvart. Hvis du har problemer med produktet eller trenger hjelp, vennligst kontakt vår kundeservice.