Kuinka siirryn lapsitilaan?

Lapsitilan voi käynnistää neljästä eri näkymästä:
Palvelun yläosasta löytyvästä valikoimasta. Valitse opas-symbolin ja kysymysmerkin vasemmalla puolella oleva lapsisymboli. Koko kirjavalikoima avautuu tällöin ”Kategoria”-tilassa, jolloin lapset voivat itse selata eri kategorioita.

Kirjahyllynäkymästä (esim. "Uutuudet" tai itse luomasi kirjahylly). Valitse "Näytä kaikki" kirjahyllyssä uloimpana oikealla ja sitten "Lapsitila". Silloin avautuvat kirjat, jotka ovat kirjahyllyssä.

Kirjahyllynäkymästä tai yksittäisestä kirjahyllystä. Valitse ”Valitse kirjoja”. Valitse haluamasi määrä kirjoja ja valitse siten lapsitilan symboli, joka on ”Keskeytä”-tekstin vasemmalla puolella.
Yksittäisestä kirjasta. Kirjan tietosivulta, joka avautuu, kun kosketat kirjan kantta, voit valita "Avaa lapsitilassa".