Mikä on lapsitila?

Lapsitila on palvelun yksinkertaistettu versio, joka keskittyy kirjoihin. Tällöin käyttäjä ei pääse muuttamaan asetuksia eikä näe kirjan tietoja, vaan voi alkaa kuunnella heti kirjan valittuaan.

Yhdessä iPadin ohjattu käyttö -toiminnon kanssa voidaan välttää, että nuoremmat lapset sulkevat kirjan vahingossa.

Asetuksissa voit myös valita kirjan alkavan ilman ääntä tai niin, että vain tietyt kielet ovat valittavissa. Jos esimerkiksi tahdot ryhmän keskittyvän arabiaan ja venäjään, etkä muihin kieliin, voit valita, että lapset voivat vaihtaa arabian, venäjän ja suomen välillä.