Hva er barnemodus?

Barnemodus er kun tilgjengelig i appen.

Barnemodus er en enklere utgave av Polylino, der fokuset er på bøkene. I barnemodus er det ikke mulig å lese bokinfo eller endre innstillinger. Barna kommer direkte til bøkene og kan begynne å lese og lytte. Man unngår dermed at barna ved et uhell klikker seg ut av boken.

Det er opp til personalet å sette opp innstillingene for barnemodus. Det er mulig å sette bøkene til å starte uten lyd, slå av automatisk sidevending, og det er mulig å begrense antall språk hvis det er ønskelig.

Barnemodus finner du under ikonet som ser ut som et barnefjes, og kan skrus av og på.