Gå til hovedinnhold

Få mest mulig ut av våre tjenester med opplæring fra ILT

Vi ønsker å sikre at våre kunder får maksimalt utbytte av våre tjenester. Derfor tilbyr vi ulike typer opplæring som er inkludert som en del av abonnementet ditt. Enten du er en ny kunde eller har vært hos oss en stund, tilbyr vi både grunnopplæring og inspirerende workshops som gir deg tips om hvordan våre tjenester kan brukes i undervisningen.

Vårt tilbud

Våre kurs og workshops er tilgjengelige for alle kundene våre og kan gjennomføres digitalt eller på stedet hos deg. Vi har stor erfaring med digital undervisning og i de fleste tilfeller anbefaler vi digitale møter. Men vi forstår også at noen kunder ønsker å bli sett på en annen måte enn via webkamera. Derfor tilbyr vi fleksible alternativer og oppfordrer deg til å kontakte oss for å diskutere hva som passer best for deg.

Visste du at vi også har jevnlige webinarer? Sjekk ut arrangementskalenderen vår og meld deg på for det som interesserer deg. Hvis ingen av tidene passer for deg, har vi også registrert webinarer tilgjengelige på vår YouTube-kanal som du kan se når som helst.

Vi tilbyr opplæring og workshops på ulike nivåer slik at du kan tilpasse opplæringen til dine behov.

Grunnleggende opplæring

Hvis du er ny i en stilling, har nylig fått mange nye ansatte, eller ønsker å friske opp kunnskapen din, er vår grunnopplæring midt i blinken for deg.

Virksomhetsnær dybdeopplæring

Hvis du allerede har brukt tjenestene en stund og ønsker mer konkrete forslag til hvordan du kan bruke dem i praksis, tilbyr vi virksomhetsnær dybdeopplæring. Vi tilpasser opplæringen til tjenesten og setter opp en workshop med mer delaktighet og aktiv deltakelse fra deg og de andre deltakerne. Vi vil diskutere språkutvikling, tanker om bokvalg og inkludere praktiske øvelser og råd om hvordan du kan få enda mer ut av tjenesten.

Hvis du ønsker å bestille opplæring eller få mer informasjon om vårt opplæringstilbud, er du velkommen til å kontakte oss når som helst. Vi ser frem til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av våre tjenester.